PROJECTS /
ROCHE

In this region where there is a dense dispersion for work centers, the project has been concluded by evaluating Roche's corporate data and reconstruction criteria together, at the 18th floor and within an area of 6000 m2. In accordance with the corporate approach of Roche, an expectation of not creating a direct reference or a logo based on evocation has been the driving factor of this project. All other design criteria have been implemented as function based; only on the cases of repeating floors, mirror surfaces are coated with the forms and colors evoking the logo; the work station designs implemented to locate the essential personnel number into the existing area, conference halls, presence chambers on each floor have been designed as the characteristic project components and it is how the project was concluded. This multi directional component of the design has been implemented by melting along with the disorganized concept of lighting.