ROCHE LOFT
All
Categories
PROJECTS /
ROCHE LOFT

The company currently carries out activities of design and application towards office activities in all floors is composed of two different floors designed as a place that aims for employees’ relaxing, resting and a synergy together. Aimed to make meet people face to face on the lowly elevated circular seating area and gather people in a mini arena with their laptops and tablet pc and evaluate their work, and a new material with energetic colors suitable to the function of the area is applied on the flooring. The area under the skylight is planned to have an access to other areas and this circular area contributes to the relaxing atmosphere of the space with the natural light it receives. Ceiling, mechanical and electrical installations contribute to the cosmetics of the space.