SALT AUDITORIUM
All
Categories
PROJECTS /
SALT AUDITORIUM

Aimed to attempt to restore the structure to its original state, Salt Galata building’s  conference hall was projected resulting the interviews with Garanti Galeri. The concept setup  of the conference hall which is located in the considered with an approach to reach to future models simple and a contemporary way. Wavy walls of the interiors are used as a barrier in order to expand the form using traditional wooden material with the aim of creating a resonance in time.

Aimed to attempt to restore the structure to its original state, Salt Galata building’s  conference hall was projected resulting the interviews with Garanti Galeri. The concept setup  of the conference hall which is located in the considered with an approach to reach to future models simple and a contemporary way. Wavy walls of the interiors are used as a barrier in order to expand the form using traditional wooden material with the aim of creating a resonance in time.

Aimed to attempt to restore the structure to its original state, Salt Galata building’s  conference hall was projected resulting the interviews with Garanti Galeri. The concept setup  of the conference hall which is located in the considered with an approach to reach to future models simple and a contemporary way. Wavy walls of the interiors are used as a barrier in order to expand the form using traditional wooden material with the aim of creating a resonance in time.